fbpx

Oxygenbehandling

Vi tilbyder forskellige oxygenbehandlinger

Kvalitetssikring

Jeg benytter Miessence certificerede økologiske produkter, da de lever op til den standard jeg ønsker at vores produkter samt de behandlinger jeg foretager for hver enkelt kunde.Miessence har opnået flere certificeringer og er endda certificeret efter internationale fødevarestandarder, hvilket betyder, at produkterne er så rene, at de kan spises. Jeg anbefaler selvfølgelig ikke at produkterne spises, men at de bruges som anvist.

 • Ingen syntetiske pesticider eller herbicider
 • Ingen genetisk modificerede organismer
 • Ingen råolie voks eller fyldstoffer
 • Ingen kunstige kemikalier, farver eller parfumer
 • Ingen parabener eller andre kunstige konserveringsmidler

Andre fordele ved Miessence certificerede økologiske produkter

 • Økologiske produkter sikre en garanti for kvalitet og renhed af ingredienser.
 • Miessence sikre, rene og potente vegetabilske ekstrakter af høj vitalitet.
 • ACO, BFA, IFOAM og USDA økologiske certificeringer

Kontakt os

Oxygenbehandlingen

Behandlingen er for dig der, som Puk fra “Aftenshowet” nævnte på DR, vil have fylde i huden og forebygge solens nedbrydning af huden. Intraceutical® behandling, der garanterer dig synlige resultater efter blot én behandling. Bliv den bedste udgave af dig selv med sundere og mere fyldig hud. Intraceuticals Oxygen Lift er en ansigtsbehandling, hvor der behandles med 80% rent oxygen og aktiv serum, som indeholder Hyaluron, Grøn Te samt Vitamin A, C og E.

Oxygen Lift er en gennemført luksus behandling og blev for alvor kendt, da Madonna afslørede netop denne behandling, som hemmeligheden bag hendes ungdommelige ydre. Den revolutionerende behandling starter med en behagelig exfoliering af hudens øverste lag. Herefter er huden klar til at modtage behandlingen med 80% rent oxygen og hyaloron syre, som binder fugten i huden. Friske, våde pust fra det tilpassede Oxygentryk kombinerer en blanding af det aktive serum og den rene Oxygen, som føles fantastisk opfriskende, og dine hudceller tilføres fugtighed på ny. På denne naturlige måde får din hud en helt ny vitalitet, bliver synligt glansfuld mere fyldig og mere ungdommelig at se på.

Oxygen Lift giver din hud ny vitalitet, smårynker og linjer udviskes, og huden føles glat, frisk og fuld af fugtighed! Derudover giver et Oxygen Lift et synligt og markant løft til huden efter bare én behandling – og så føles det hele vejen igennem forfriskende.Som vi bliver ældre mindskes hudens vandindhold og elasticiteten nedsættes. Hvis du ønsker at fjerne nogle år fra dit ansigt, så er Restylane noget for dig. En Restylanbehandling kan ikke skrue tiden tilbage. Den kan dog genoprette hudens fugtbalance, forbedre hudens struktur og spændstighed, samt gøre den mere fast. På nænsom vis reducereres rynkerne, huden forynges, Restylan erstatter tabt volumen, og fremhæver dit ansigts konturer og læber.

Pris: 800,- 

Behandlingsforløb

 • Indledende foretages en kort hudanalyse med formål at bruge de rigtige produkter til din hud
 • Dit ansigt afrenses med Miessence rensemælk
 • Efterfølgende påføres en mineralansigtsmaske, der renser og styrker din hud
 • Dermaoxy s hyaloron serum pustes i huden via hjælp af oxygen
 • Afsluttende øjenserum, der behandler de fine linjer
 • Fugtgivende cremer som genopretter din huds balance

Oxygen-behandlingen INKL. Diamant slibning

Her bliver din hud afrenset hud to gange med et mildt / effektivt renseprodukt, som straks reducerer døde hudceller. Allerede her vil du få en blød og glat hud. Efter dette anvendes hudslibeapparat, der med diamanter blidt fjerner de øverste døde og tørre lag af huden, samtidig med at vakuumkontrollen stimulerer genopbygningen af proteiner, kollagen og elastin således, at der opnås en strammere, sundere og synligt yngre hud. Den helt perfekte opkvikker til en hud som trænger til glød og udstråling.

Efter slibningen påføres en helt speciel kølende maske, som giver en intensiv og dyb fugtning af huden. Efterlader din hud fantastisk blød og meget glansfuld.

Huden mister sin elasticitet med årene og er længere tid om at regenerere. Det betyder, at det tager længere tid for huden at erstatte gamle og skadede hudceller med nye og friske, hvorfor især ældre hud ofte kommer til at se mat og tør ud. Ansigtsbehandlingen er fantastisk til dig, som ønsker mere glød i huden, men også helt fantastisk til afhjælpning af et hudproblem, såsom akne og mørke pigmentpletter, åbne porer og giver ikke mindst en forbedret hudstruktur.

Pris: 1200,- 

Behandlingsforløb

 • Indledende foretages en kort hudanalyse med formål at bruge de rigtige produkter til din hud
 • Dit ansigt afrenses med Miessence rensemælk
 • Behandling med “Diamant Microdermabration” også kaldet diamantslibning af huden
 • Fugtgivende cremer som genopretter din huds balance
 • Afsluttende øjenserum, der behandler de fine linjer

Billeder fra behandlinger

Før

Efter