fbpx

Permanent hårfjerning

Aarhusbeauty er kosmetisk registreret klinik hos (sundhedsstyrelsen patientsikkerhed)

Den banebrydende teknologi Diodelaser med 3 bølgelængder anvender vi i klinikken, fjerner uønsket hårvækst enkelt og effektivt. Også lyse hår. Vi kører med 3 bølge længde 755nm 808 nm og 1064 nm

Vi giver dig hermed mulighed for permanent at få fjernet uønsket hårvækst overalt på kroppen og i ansigtet. Til en favorabel pris.

De fleste laser på markedet kan kun fjerne mørkt hår, men diodelaseren soprano ice vi anvender, kombinerer flere laser-bølgelængder og kan fjerne mørke hår såvel som lyse hår…

Den gradvise opvarmningsmetode skader effektivt hårsækkene uden at skade den omgivende hud.

  • Til alle hudtyper
  • Til alle hårtyper
  • Permanent
  • Sikkert og effektivt
  • Stort set smertefrit

Vi anbefaler beskyttelse mod sollys 4 uger efter behandlingen.

Smertefri hårfjerning.

Soprano ICE med 3 bølgerlængder.Fjernelse af uønsket hår med de samme resultater som et lasersystem på en medicinsk klinik, men uden samme risiko for bivirkninger. Systemet virker ved sikkert og skånsomt at opvarme dermis (underhuden) til en temperatur, der beskadiger hårfolliklen og forhindrer genvækst. Samtidigt beskadiger systemet ikke den omkringliggende hud.

Hårfjerning Pretty.Cool
På grund af at den smertefrie proces udføres med en pretty cool teknologi– hvilket betyder, at man under behandlingen konstant bevæger applikationen over huden – undgår man de traditionelle problemer med at overse/glemme små områder. Den komplette dækning af området betyder glatte ben, arme, ryg og ansigt helt uden smerte. Sikker for alle hudtyper hele året rundt.

Soprano ice med 3 bølgelængder behandling er egnet til alle hudtyper inklusiv hud, som har været udsat for sol. Soprano ice virker sikker og skønsom..

Hår gennemløber 3 faser: VÆKSTFASE, HVILEFASE og AFSTØDNINGSFASE

Der opnås varig hårreduktion af hår som er i vækstfase, men alle hår er ikke i samme fase på samme tid, og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang. Derfor kan alle hår ikke fjernes fuldstændig, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.

FØR BEHANDLINGEN

Hårene skal skrabes af 1-3 døgn før behandlingen.
Du vil få grundig information om effekt og varighed af behandlingen, og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen til for konsultationen.

Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

EFTER BEHANDLINGEN

Huden kan være lidt rød, og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.
Du kan se alle hårene efter behandlingen. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser – ca. 0,1 mm pr døgn.

Bivirkninger Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men det er en potentiel bivirkning ved alle lasersystemer

Mange mørke og tykke hår på et lille område kan endvidere give en utilsigtet kraftig reaktion. Forbrænding af huden vil vise sig umiddelbart under behandlingen.

Lysstrålerne skydes ned i hårsækkene, som derved ødelægges. Kraftfuld kølingsteknik aktiveres i laserhovedet, når det køres over huden og virker som en sikker og effektiv bedøvelse, der gør behandlingen stort set smertefri, også selvom der arbejdes i forskellige dybder på huden.

Klinikkens certificerede behandler er uddannet til at behandle alle områder af kroppen og alle hudtyper effektivt, pålideligt og sikkert. Teknologiens og behandlingens sikkerhed er garanteret gennem omfattende kliniske undersøgelser.

Priser

Ansigt

1.200 kr.

Overlæbe

600 kr.

Hage

600 kr.

Overlæbe + Hage

1.050 kr.

Skæggrænse + Kinder

500 kr.

Mellem øjenbryn

200 kr.

Pande

600 kr.

Armhuler

600 kr.

Underarme

1.400 kr.

Overarme

1.400 kr.

Håndryg + Fingre

600 kr.

Omkring brystvorter

600 kr.

Mellem bryster

500 kr.

Fra navle og ned til bikini

600 kr.

Bryst

1.500 kr.

Mave

1.500 kr.

Bikini

800 kr.

Tanga

950 kr.

G-streng

1.400 kr.

Brasiliansk

1.800 kr.

Lår

2.800 kr.

Ben + Knæ og ned

2.100 kr.

Fod + Vrist + Tæer

600 kr.

Nakke

800 kr.

Hals

800 kr.

Skuldre + Nakke

1.400 kr.

Skulderblade

1.000 kr.

Ryg

2.100 kr.

Lænd

900 kr.

Lænd + Ryg + Skuldre + Nakke

3.500 kr.

Balder

1.600 kr.