Oxygenbehandlinger

Oxygenbehandlingen 

Pris: 800,- DKK

 

Læs mere her>>

 

Behandlingsforløb
Kvalitetssikring
Andre fordele ved Miessence certificerede økologiske produkter

Oxygen-behandlingen INKL. Diamant slibning

Pris: 1200,- DKK

Her bliver din hud afrenset hud to gange med et mildt / effektivt renseprodukt, som straks reducerer døde hudceller. Allerede her vil du få en blød og glat hud. Efter dette anvendes hudslibeapparat, der med diamanter blidt fjerner de øverste døde og tørre lag af huden, samtidig med at vakuumkontrollen stimulerer genopbygningen af proteiner, kollagen og elastin således, at der opnås en strammere, sundere og synligt yngre hud. Den helt perfekte opkvikker til en hud som trænger til glød og udstråling.

Efter slibningen påføres en helt speciel kølende maske, som giver en intensiv og dyb fugtning af huden. Efterlader din hud fantastisk blød og meget glansfuld.

Huden mister sin elasticitet med årene og er længere tid om at regenerere. Det betyder, at det tager længere tid for huden at erstatte gamle og skadede hudceller med nye og friske, hvorfor især ældre hud ofte kommer til at se mat og tør ud. Ansigtsbehandlingen er fantastisk til dig, som ønsker mere glød i huden, men også helt fantastisk til afhjælpning af et hudproblem, såsom akne og mørke pigmentpletter, åbne porer og giver ikke mindst en forbedret hudstruktur.

Behandlingsforløb

Billeder fra behandlinger

Før Efter 10 minutters behandling
Før Efter 6 behandlinger
Før Efter