Ansigtsbehandinger

Certificeret Økologisk Antistress Luksus Ansigtsbehandlinger

Hyaluron Pen

Få Flotte Fyldige Læber uden kanyler!

Med Hyaluron Pen kan du nu få flotte fyldige læber -uden brug af kanyler -uden at penetrere huden I stedet udføres dette med trykluft der med blot et enkelt tryk helt smertefrit, presser Filler eller Serum gennem huden og spredes i dermis laget. En effektiv metode der leverer et mere jævnt og tilfredsstillende resultat! Holdbarheden kan variere fra person til person da flere faktorer spiller ind, så som – alder, livsstil, dybden af rynker, størrelse, symmetri og form af naturlige læber. Der skal dog gå 4-12 måneder før næste behandling. Du må gern bruge dette tekst

Normalpris 4.500,-  NU KUN 2.900,-

 

SkinPen PRP Behandling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Normalpris 4.500,-  NU KUN 2.900,-

 

NYHED! Carbon Laser Peeling

Carbon laser peeling er en ny og revolutionerende behandling som forskønner huden på en sikker og skånsom metode til dig  der ønsker at forbedre din hud med øjeblikkelig resultat. Carbon cremen påføres på huden, hvor det trænger dybt ind i porerne. Når laseren føres over området, ødelægger den carbon, og samtidig fjerner døde hudceller, forurenende stoffer og olie. 

Pris: 1400,- DKK

Hvad gør Carbon Laser Peeling ved huden?

Skin Brightner ansigtsbehandling med certificeret økologisk serum

Denne ansigtsbehandling er for dig, der ønsker en mere jævn farve af huden i ansigtet. Farveforskellen kan komme af ar, akne, solskader, hormonelle forandringer mm. Skin Brightener bruges med formål at forbedre solskader, eksfoliere døde hudceller, støtte nedbrydningen af urenheder samt at lysne din huds teint og glød mens den giver din hud fugt og vitalitet.

Pris: 700,- DKK

Behandlingsforløb (ca. 1.5.time)
Kvalitetssikring

Vinter ansigtsbehandling med certificeret økologisk serum

Denne vinter serumbehandling er effektiv for dig, der ønsker at regenerere og genoprette din huds skønhed. Ansigtsbehandlingen er interessant uanset alder, da den via intensiv cellefornyelse og revitalisering af huden virker genopfriskende og fornyende.

Pris: 800,- DKK

Behandlingsforløb (ca. 1.time)
Kvalitetssikring

Intensiv dybderensning

Intensiv dybde rens er effektiv for dig, der ønsker at få renset din hud i dybden med økologiske og sterile redskaber. Ansigtsbehandlingen er relevant for alle hudtyper fra få urenheder til svære akne problemer.

Pris: 700,- DKK

Behandlingsforløb (ca. 1.5.time)
Kvalitetssikring

Forfriskende anti-age diamant slibning med intensiv cellefornyele / Tillægsbehandling dypderens, normalpris 900 kr. 

Hudfornyelse, akne, fedtet hud, hyperpigmentering og rynker mm. Anti-age diamant slibning er effektiv hvis du ønsker fornyelse af dine hudceller. Årsagen kan være akne, rynker, solskader eller lignende og diamantslibningen er yderst effektiv for en intensive cellefornyelse og regenererende behandling der støtter genoprettelsen af din huds glød og skønhed.

Anti-age diamant slibning er den nyeste teknologi der erstatter, at man før i tiden brugte løse krystaller, peel og syrer til slibningen. Behandlingen fjerne blidt de øverste døde og tørre lag af huden samtidig med, at vakuumkontrollen stimulerer genopbygningen af proteiner, kollagen og elastin i din hud. Dette virker opstrammende på din hud, der fremstår sundere og synligt yngre. Diamant slibning understøtter gennem cellefornyelsen forbedringen af eksempelvis solskader, rynker og akne da fjernelsen af hudlag fremmer hudens naturlige regenererende proces. Din hud vil efter behandlingen, omgående synes blødere, friskere og mere ungdommelig.

Pris: 700,- DKK

Det er muligt at behandle følgende hudproblemer
Behandlingsforløb (ca. 1 time)

Kvalitetssikring

Andre fordele ved Jasmin Skincare produkter

Anti-Age behandlinger og hudforyngelse (lysbehandling med epilering)

Rynker, hudfornyelse og akne
Rynker opstår når mængden af kollagen i huden reduceres. Kollagenfibre er vigtige for hudens vitalitet og friske udseende, men den reduceres af eks. solbadning og rygning samt stigende alder. Konsekvensen er, at huden mister sin spændstighed og elasticitet og rynkerne opstår. Rynkerne reduceres ved dannelsen af ny kollagen og de ødelagte fibre erstattes med nye.

Behandlingsforløb for hver enkelt behandling
Nødvendige antal behandlinger (pris)

Kvalitetssikring

Tillæg til ansigtsbehandlinger

Tillæg Tid Pris
Retning af øjenbryn 10 til 20 min. 100 kr.
Kurbehandling eller fugt 15 min. 100 kr.
Serumbehandling 15 min. 100 kr.