Ansigtsbehandinger

Certificeret Økologisk Antistress Luksus Ansigtsbehandlinger

Skin Brightener ansigtsbehandling med certificeret økologisk serum

Denne ansigtsbehandling er for dig, der ønsker en mere ensartet teint. Farveforskelle kan opstå som følge af solskader, akne, ardannelser, hormonelle forandringer med mere. Behandlingen udjævner hudens farve, eksfolierer døde hudceller, understøtter nedbrydning af urenheder og lysner din huds teint og glød. Samtidig giver den din hud fugt og vitalitet.

Pris: 700,- DKK

Behandlingsforløb (1 time)
Kvalitetssikring

Vinter ansigtsbehandling med certificeret økologisk serum

Denne vinterserumbehandling er for dig, der ønsker at regenerere og genoprette din huds skønhed.  Ansigtsbehandlingen er ideel uanset alder, da den via intensiv cellefornyelse og revitalisering af huden, virker genopfriskende og fornyende.

Pris: 800,- DKK

Behandlingsforløb (1 time)
Kvalitetssikring

Intensiv dybderensning

Intensiv dybderens er ideel for dig, der ønsker at få renset din hud i dybden med økologiske produkter.  Ansigtsbehandlingen er værdifuld for alle hudtyper – fra hud med få urenheder til svære akneproblemer.

Pris: 700,- DKK

Behandlingsforløb (1 time)
Kvalitetssikring

Forfriskende anti-age diamantslibning med intensiv cellefornyelse

– Mulighed for dybderensning som tillægsbehandling til særpris.

Ønsker du hudforyngelse? Anti-age diamantslibning er en effektiv behandling, hvis du ønsker fornyelse af dine hudceller. Om det skyldes udfordringer med akne, hyperpigmentering, rynker, solskader eller andet, så er diamantslibningen en yderst effektiv metode til intensivering af cellefornyelse. En regenererende behandling, der styrker genoprettelsen af din huds glød og skønhed.

Anti-age diamantslibning er den nyeste teknologi, der afløser tidligere tiders anvendelse af løse krystaller, peel og syrer til slibningen. Behandlingen fjerner blidt de øverste døde og tørre lag af huden, samtidig med, at vakuumkontrollen stimulerer genopbygningen af proteiner, kollagen og elastin i din hud. Dette virker opstrammende på huden, som vil fremstå sundere og synligt yngre. Diamantslibning understøtter igennem cellefornyelse forbedringer af eksempelvis solskader, rynker og akne, da fjernelsen af hudlag fremmer hudens naturlige regenererende proces. Din hud vil efter behandlingen, omgående synes blødere, friskere og mere ungdommelig.

Pris: 700,- DKK

Dybderensning kan tilkøbes for kun 200 kr.

Det er muligt at behandle følgende hudproblemer
Behandlingsforløb (1 time)

Kvalitetssikring

Andre fordele ved produkter fra Biola

Tillæg til ansigtsbehandlinger

Tillæg Tid Pris
Retning af øjenbryn 10 til 20 min. 100 kr.
Kurbehandling eller fugt 15 min. 100 kr.
Serumbehandling 15 min. 100 kr.